perjantai 31. elokuuta 2012

Viikonlopun viettoon

Immu on ollut kyllä täysin oma itsensä ja haavakin näyttää tosi hyvältä. Kurjaa, että kauluria täytyy silti pitää...Olemme kyllä hieman joustaneet tuon kaulurin kanssa. Immulla on melko tarkka päivä rytmi ja hän usein nukkuu mm. päivälenkin jälkeen (kun olemme tulleet töistä kotiin). Silloin voi turvallisin mielin lenkin jälkeen antaa kaulurin olla pois, kun Immu tuhisee kuitenkin jaloissamme vartioimassa, että emme taas lähde:) Maanantaina toivottavasti luvassa siis tikkien poisto ja jos sitten pääsisi meidän vauhtihirmu taas touhuamaan vapaasti. 

Olemme tänään kaulurista huolimatta koko perheen voimin mökille. Hieman se on kurjaa, kun tietää, että Immua ei voi pitää vapaana ja häntä tarvii maalla lenkittää hihnassa, mutta parempi se on pelata varman päälle ja lääkärin ohjeiden mukaan. Mökillä hyödynnämme avaraa tilaa ja vietämme (todennäköisesti) sateisen lauantain tokoillessa sisällä:) Matkaan siis varataan paljon nameja, joilla voi sitten Immua palkata.

Turvotuskin on laskenut kivasti ja antibiootitkin loppuvat huomenna:) Nyt odotellaankin, koska saamme puhelun Immua hoitaneen lääkärin esimieheltä.

Oikein rentouttavaa viikonloppua kaikille:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti