keskiviikko 8. elokuuta 2012

Kotitreenit

Emme sitten päässeet eilen Immun kanssa treenailemaan, kun ohjaaja tuli kipeäksi. Yritin kuitenkin tsempata ja treenata Immun kanssa erilaisai juttuja kotona. Treenailimme lisää seuraamista, paikallaan istumista ja makaamista, sivulle tuloa, sekä seisomista. 

Seuraamisen treenaamisesta teki haastavaa asuntomme koko ja muoto, ei ollut tarpeeksi pitkiä päktiä joissa olisin voinut Immua seurauttaa ja kun olisi tarvinnut seurata kääntyä, pysäsi koira joka kurvissa... Istumiset ja makaamiset tunnetusti onnistuivat hyvin, kiertelin ympäri asuntoa ja Immu pysyi paikallaan tarvittavan ajan. Katsotaan ensi viikolla kuinka tämä sujuu sitten treeneissä ensi viikolla. Sivulle tulossakin ollaan edetty jo todella pieneen käsimerkkiin, mutta seinästä emme ole vielä päässeet irti. Myös katsekontaktin ottaminen on ruvennut sujumaan.

Immulla on taas ollut ärinäpäivä, sillä koirista ei tunnuta pääsevän eroon ilman ärisemistä. Pitänee muistaa ottaa vesipullo tai räminätölkki (jälkimmäinen tuskin toimii) lenkille mukaan ja koittaa vahvistaa "ei"-käskyä näissä tilanteissa.

Tällä viikolla olisi vielä tarkoitus trimmailla Immua metsästyskuntoon:) Ei sitten tartu niin kovasti kaikki lika meidän poikaan:) Katsotaan mimmoista jälkeä saadaan aikaan. Pyrin siihen, että yhtä klania Immusta ei tule kuin talvella eläinkaupan trimmaajan käsissä:D


Immun korvat normaalisi. Karvaiset ja kikkarat


Immun korvat trimmaajan jäljiltä, voi toista!!

Immua ei käytetä näyttelyissä, joten saan ronskisti ottaa sakset käteen ja antaa mennä. Immu on onneksi pennusta asti totutettu käsittelyyn, yleensä se nukahtaa trimmailun alkumetreillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti