lauantai 25. elokuuta 2012

Paranemaan päin!

Immu on jo eilisestä asti ollut täysin oma, kohno itsensä:) Onneksi! Kauluria pidetään vielä tiiviisti, muutamalla lenkillä ollaan käyty ilman. Kauluri kovasti yrittää hidastaa menoa, mutta Immu on hienosti oppinut olemaan sen kanssa sisällä ja ulkona. Joten vauhtia taas riittää.

Selvästi tuo dreenin laitto tuli tarpeeseen, sillä maanantai yöstä aina torstaihin asti Immu oli todella apea. Väsynyt, käveli hitaasti, aristi jalkaa jne. Tottakai, kun se oli tulehtunut. Nukutuksestakin tokeni vasta tiistai iltapäivällä ja koko päivä meni silti väsyneenä. Torstaina Immu käveli nukutuksen jäljiltä etsimään minua alle tunti sen jälkeen kun päästiin kotiin. Vauhtia rupesi löytymään jo heti torstaina, mutta eilen kun tulin töistä, juoksi minua vastaan yhtä iloinen Immu kuin vielä ennen maanantaita:) Ihanaa:)<3

Kyllä sydäntä särki nähdä toinen niin väsyneenä...Kaikki jotka ovat Immun nähneet, tietävä, että hänellä on erittäin ilmeikkäät silmät..joka kerta meinasi itku päästä kun Immu makaili uupuneena ja kipeänä sängyssään ja kun menit tekemään sen virheen, että niihin silmiin katsoit. Onneksi perjantaina Immu sai nauttia äitini ja vierailijoiden hellästä huomasta ja minä ja Kimmo saimme huoletta viettää päivän töissä:) 

Tänään Immu palkitaankin leikkituokioilla ja erittäin pitkillä lenkeillä. Sorsametsälle Immu ei valitettavasti ainakaan vielä pääse, mutta toive on, että jahka sitten ensi viikonloppuna jo pääsisi. Jätimme suosiolla myös viikonlopuksi kaavaillun mökkireissun väliin. Dreenistä erittyy edelleen tasaisesti nestettä, mikä nyt kuitenkin on ihan hyvä asia. Tiistaille on sitten ainakin suunniteltu dreenin poistoa ja samalla kuullaan jatkosta. Itse ainakin uskon, että kunhan tikit ja kauluri saadaan pois, on Immu taas 100% oma itsensä. 

Maanantaina olisi PIIITKÄSTÄ aikaa arkitottiksen jatko kurssi, toivottavasti nyt pääsemme sinne Immun kanssa. Kysyn vielä ohjaajan mielipiteen asiaan. 

Olimme yhteydessä Immua maanantaina "hoitaneen" lääkärin esimieheen reklamaatio mielessä. Esimies vastasi jo ja lupasi pyytää selvityksen hoitaneelta lääkäriltä ja sanoi palaavansa asiaan pikimmiten. Pyysin itse myös lausunnon Immun tilasta häntä torstaina hoitaneelta lääkäriltä. Toivottavasti saisimme nyt jonkun näköisen korvauksen, edes anteeksi pyynnön. Koska hoito maanantaina oli selvästi tehty huonosti.

Tämä on ollut rankka viikko meille kaikille. Onneksi on viikonloppu ja Immussa virtaa, joten voimme taas vihdoin nauttia toistemme seurasta ja rentoutua leikkien parissa:)

Pian Immu taas pomppii tutulla tavalla:)

Kesän riemuja:)
P.S On nyt jäänyt trimmauskuvien lisäily vähemmälle:/ Ja pian onkin jo uudelle trimmailulle tarvetta:D

2 kommenttia:

  1. Pitäähän sitä tulla nuoren metsästävän naisen blogia seurailemaan. Lintumetsästykseen Immu on varmaan parempi valinta kuin moni muu esimerkiksi ajava mäyräkoira. Itse en metsästä, mutta mieheni sitten sitäkin enempi. Hyvää linnustussyksyä M-L ja Ossi

    VastaaPoista
  2. Kyllä meilläkin on niin päin, että isäntä hoitaa tuon metsästyksen ja minä tuon kouluttamisen. Vaikka on se emäntäkin tuota metsästys touhua muutamaan otteeseen yrittänyt (ollut mukana), mutta ei se taida olla minun juttu. Isäntä kyllä erittäin tyytyväinen Immun metsästystaitoihin:)

    VastaaPoista