maanantai 3. kesäkuuta 2013

Uusi harrastus

Taas on ollut pitkä blogihiljaisuus. Immu voi erittäin hyvin ja Se nauttii kovasti kesästä ja mökkeilystä. Taas on koiruus saanut juosta vapaana koko sielunsa kyllyydestä:) Mäkäräiset tuottavat paljon vaivaa (myös) Immulle. Mahdottoman paljon emme ole siis antaneet Immun olla pihassa. Punkkeja ei ole onneksi vielä löytynyt. Käytössämme on nyt kolmatta kesää punkkipanta.

Toivon, että taas ensi viikosta eteenpäin postauksia tulisi useammin, sillä ensi keskiviikkona aloitamme uuden harrastuksen. Osallistumme pitkän tauon jälkeen Kontakti Koirien järjestämälle lyhytkursille ja nähtäväksi jää, saammeko tästä kipinän johonkin suurempaan. Aloitamme nimittäin Immun kanssa agilityn:) Kurssi kestää tunnin/kerta ja toteutetaan neljä kertaa eli saamme kokea vain pienen pintaraapaisun lajiin. Kesällä on kuitenkin hyvä sitoutua lyhytkursille, ainakin tietää, että pääsee osallistumaan kaikille kerroille. Ja kesäkuu on oikein hyvä kuukausi osallistua kursille, kun heinäkuussa(kin) kuluu paljon aikaa ja energiaa häiden järjestelyyn:)

Ihanaa päästä pitkästä aikaan Immun kanssa harrastamaan. Toivon kovasti että Immu osaa edelleen käyttäytyä kursilla yhtä hyvin kuin aiemmilla kursseilla:) Jännittää:) Uskon, että Immusta tulee hyvä agilitykoira näin pienessä harrastusmielessä:) Ajattelin hieman vetreyttää sekä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti