tiistai 7. toukokuuta 2013

Kevätkuulumisia

Hirveästi en ole käynyt täällä blogissa päivittelemässä. Hirveästi ei Immun kanssa ole miteen ihmeitä tapahtunut. Tokoilut ovat jääneet taakse ja seuraavaa metsästyskautta vasta odotellaan. Olen kuitenkin jo tiedustellut Kontakti Koirilta kesän lyhytkursseja, sillä olisi kiva päästä Immun knassa taas harrastamaan. 

Mökillä olemme käyneet muutamaan otteeseen ja kyllä edelleenkin taitaa olla niin, että mökki on molempien isäntien lempipaikka:) Voi sitä riemun määrää kun Immu saa vapaana viilettää pitkin metsiä ja peltoja. Olen lueskellut netistä jo paljon kommentteja siitä, että koirista on ruvennut löytymään punkkeja, joten punkkipannan osto taitaa taas olla ajankohtaista. 

Vaikka onkin erittäin kivaa, että Immu saa mökillä rauhassa kuluttaa energiaa, on hän tainnut liiaksi päästä vapauden makuun mökillä. Heti kun rupeaa valoistumaan (ja se tapahtuu aikaisin) on Immu tökkimässä meitä päästämään hänet ulos:) Sama myös jos itse poistut ulko-ovesta ja tulet takaisin aikeissa painua takaisin sänkyyn, voit sen huoletta unohtaa, Immu ei enää anna nukkua.

Meille on Immun kanssa ilmennyt uudenlainen ongelma. Enää isäntä ja emäntä eivät suuresti stressaa siitä, että koira on työpäivät yksin kotona, kovin nätisti on Immunen ollut. Mutta nyt kuitenkin olemme huomanneet, että mikäli olohuoneenpöydälle jää mitätahansa syömäkelpoista, käy Immu popsimassa ne parempiin suihin työpäivän aikana. Koitimme myös siirtää herkut keskelle keittiön pöytää ja vaikka tuolit kuinka ovat työnnetty pöydän alle, on herkut silti kadonneet. Taitaapi siis poju hypätä suoraan antimien ääriin. Viime yönä käräytin Immun itse teosta. Keskiyöllä kuulin kauheaa rapinaa olohuoneesta, siellä Immu innolla veteli isännän sipsejä. Iski ilmeisesti yönälkä. Pentuaikojen jälkeen ei Immu ole syönyt pöydiltä mitään, ei poissaollessamme eikä etenkään jos olemme kotona. Tiedä sitten mistä tämä johtuu. Pitää vaan pitää herkut visummin piilossa.

Seuraavaan postaukseen toivottavasti saamme kuvia aikaiseksi (jostain syystä blogger ei tee nyt yhteistyötä kanssani). Ensimmäisillä uintireissuillakin kun olemme jo käyneet:)

Mukavaa kesänodotusta


1 kommentti: