tiistai 23. lokakuuta 2012

Kuulumisia

Immun kanssa käytiin jo kolmatta kertaa lääkärissä silmätulehduksesta. Alunperin Immu sai neljät lääkkeet silmään. Onneksi laajentavaa tippaa ei käytetty  kuin muutama päivä, meinasi olla aikamoinen työ pysyä lääkkeistä perillä. Särkylääke aamuin-illoin, laajentavaa 2x/pvä, Pred Fortea 4x/pvä ja Oftania 6x/pvä. Jo oli droppeja.

Ekassa kontrollissa sitten vähennettiin särkylääkkeen määrää ja Oftanin määrä tiputettiin neljään tippaan per päivä. Eilen oli taas kontrolli ja silmä punottaa edelleen (muut oireet ovat jo loppuneet, kuten silmän sameus). Joten vielä viikon verran jatketaan kahdella tipalla. Noin 200e kaikenkaikkiaan on nyt mennyt tuohon silmän hoitamiseen. Uutta aikaa ei enä varattu, varataan kuulemma vain jos tulee takapakkia.

On aika hauskaa, että itselläni on ollut tosi usein irriittejä. Tästä johtuen Oftania on tullut eri muodoissa käytetty usein ja nyt minulla on ehkäisevänä lääkityksenä itselläni tuo Pred Forte. Olen kyllä kuullut, että koirat ja omistajat ovat samankaltaisia, mutta luulin, että se koskee vain ulkonäköä.

Kun Immua vietiin lääkäriin, oli hän todennut Kimmolle, että taitaa tuo Immu olla hieman tapaturma altis koira. Samaa hän totesi kontrollissa myös minulle. Tähän sanoin, että Immua ei aiemmin ole jouduttu käyttämään lääkärissä, että "outoa" on, että hänen kanssaan jouduttiin kahdesti käymään näin lyhyellä aikavälillä. Totesin myös, että toivottavasti nyt ei sitten hetkeen tarvitse varata aikaa. Tähän lääkäri vain totesi "No, mutta kokemuksesta voin sanoa, että ei kahta ilman kolmatta". Mietimme sitten siinä yhdessä, että pitäisikö suosiolla varata jo parin viikon päähän aikaa varmuuden varalta, kun todennäköistä on, että se kolmas sieltä pian tulee:D Toivottavasti ei kuitenkaan.

Immu on aina kyllä ollut todella reipas lääkärikäynneillä. Vaikka mitä rönkittäisiin, ei hän reagoi juuri mitenkään. Haukotella saattaa:D

Immun kanssa on muutenkin mennyt taas oikein mallikkaasti, ohituksetkin ovat sujuneet melko hyvin. Pian Immusta tuleekin minun treenikaverini ja hän pääsee hieman vauhdikkaammille lenkeille kanssani:) Katsotaan mitä siitä tulee:D

1 kommentti: