maanantai 30. heinäkuuta 2012

Viikonloppun katsaus

Olimme siis viikonloppuna maalla jatkamassa mökkimme kunnostusta ja viettämässä viikonloppua. Kuten jo aiemmin mainitsin, taitaa mökkimme olla sekä Immulle, että isännälle se lempipaikka maanpäällä. Ja voi sit riemun määrää kun Immun taas kerran päästi auton ovesta ulos! Tällä kertaa mökkeilystä selvittiin ilman suuria kommelluksia, mutta vauhtia riitti sitäkin enemmän. Kuten kotonakin myös mökillä Immu on valmis lähtemään ulos aina kuin mahdollista. Ja joka kerta kun mökin ovi aukesi, oli Immu ryntäämästä ovesta ulos, vaikka ei olisi enää jaksanut. Välillä piti oikein ottaa koira "väkisin" sisään, jotta se lepäisi edes hetken:)

Saimme Immun kanssa vihdoin mahdollisuuden harjoitella Starttikurssilla harjoiteltuja asioita vapaana ollessa. Mahdollisuuksia olisi varmasti tarjoutunut jo aiemmin, mutta kyse on ollut siitä, että en ole luottanut koiraani tarpeeksi päästääkseni sitä vapaaksi aiemmin (luottanut siis siihen, että hän tosiaan kuuntelee minua). Immu oli erittäin kuuliainen koko viikonlopun, oikein hämmästyin. Totteli hyvin käskyjä sisällä ja ulkona, vapaana ja kytkettynä. Jopa vieraiden aikana tuntui korvat toimivan entistä paremmin:) Tästä olen erittäin tyytyväinen.

Tänään starttailemme Starttikurssin jatkokurssilla. Monia tuttuja koiria tulee jatkamaan kanssamme, mutta pääsemme kohtaamaan myös uusia tuttavuuksia.

Ohessa muutama valokuva viikonlopusta:)

Mökin pihasta

Vauhdin hurmaa!Immun lempipaikka mökin pihassa!


Ikkunasta on hyvä katsella maailman menoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti