perjantai 30. marraskuuta 2012

Talvi!

Kovasti lehdissä kirjoitellaan, että talvimyrsky on rantautunut Suomeen. Omalta osaltani voin sanoa, että myrskytuulet ovat rantautuneet, mutta talvesta ei ole tietoa. Vielä ei hiutaleen hiutaletta ole tipahtanut taivaalta. Kovasti ilmatieteenlaitos on kuitenkin ennustanut lunta tänne meillekin, jo eilen aamusta asti.

Immu varmasti jo kovasti odottaa talven tuloa. Pentuna Immu jaksoi hetken ihmetellä mitä ihmeellistä ja kylmää on maa täynnä:) Hetkessä siihen kuitenkin totuttiin ja pian jo jahdattiinkin taivaalta putoavia hiutaleita:)

Immu pitää kyllä kaikista veden olomuodoista! Koiran omistaminen on opettunut minutkin pitämään talvesta asteen enemmän. En kyllä vieläkään pidä siitä. Mutta eihän sitä voi kun vain hymyillä, kun näkee edessään esimerkiksi seuraavanlaisen näyn:

Immusta on ihan hirmuisen kivaa jahdata lumihiutaleita ja juosta lumipallojen perässä. Myös lumessa möyriminen on ihan huippua!

Eiköhän se talvi pian tännekin rantaudu, pääsee ainakin koira nauttimaan tästä kylmästä vuodenajasta. Ei muuta kun toppavaatteet niskaan ja Immun kanssa piehtaroimaan:)

Immu hölmistyneenä, kun keskeytettiin sen leikit kuvaamalla

Itse kuitenkin kaipaan takaisin näihin päiviin:

2 kommenttia:

  1. Kivoja ja ilontäyteisiä talvikuvia Immusta! Kuule, jos ei olisi talvea, ei osaisi kesää arvostaa, sitä pidettäisiin itsestäänselvyytenä vain. Näin on hyvä, talvi vaan kestää ihan liian pitkään...

    VastaaPoista
  2. Se se ongelma kyllä onkin, liian pitkä ja pimeä on talvi:)

    VastaaPoista