torstai 7. helmikuuta 2013

Voihan ihmetys:)

Tänään tapahtui kyllä jotain ihmeellistä. NImittäin Immun isän omistaja otti minuun yhteyttä:) Immu on tosiaan jo pian 3 vuotias. Hän kertoi löytäneensä meidät www.springerspanielit.com sivuston viikon kuvan avulla. Olin jo ihan totaalisesti unohtanut, että lähetin Immusta kuvan joskus...kesällä(?) kyseisen sivuston viikon kuva "kisaan". Ja siellähän se meidän Immu möllöttää, keskellä etusivua vielä tämän viikon:) Hih. Olin tosiaan unohtanut koko jutun ja kun tästä kuulin Sakun (Immun iskä) omistajalta, menin heti tutkimaan sivuja ja siellähän se Immu oli ollut viikon kuvana myös viikolla 17 (v.2012).:)

Tämän kuvan löytämisen jälkeen Sakun omistaja tosiaan lähestyi minua Facebookin välityksellä. Mikä ihana yllätys ja päivän piristys:) Toivon, että pääsemme joskus Sakua tapaamaan:) Pyytelin omistajalta kuvia I-pentueesta, toivottavasti niitä löytyy:)

Taidamme koko perhe olla hieman loman tarpeessa ja kohta minulle ja Immulle koittaa mitä ihanin loma, nimittäin, kun isäntä lähtee Lappeenrantaan, emäntä ja Immu lähtevät hotellilomalle:) Varasin hotelli huoneen Jyväskylän Paviljongin Sokoshotellista. PArivuode ja kylpyamme löytyvät huoneesta, voi siis olla, että Immu pääsee viereen köllimään:) Ja Immulle on luvassa mukavaa ohjelmaa. Mm. lauantai on pyhitetty koirille, sillä ensin lähdemme Saarijärvelle pitkälle lenkille kaverini kanssa, jonka jälkeen siirrymme toisen ystäväni luo leikkimään nuoren Manta neidon kanssa, vielä tämänkin jälkeen on luvassa koiratreffit nimittäin tuttuni Alma neiti kuulemma kaipaa leikkikaveria:) Jos ei sillä poitsu väsy niin en tiedä millä:)

Muutenkin toki luvassa pitkiä lenkkejä tutuissa maastoissa:)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti