sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Uusi temppu

Tänään ajattelin viihdyttää itseäni opettamalla Immulle jonkin uuden tempun. Pitkään aikaan en ole Immun kanssa touhuillut mitään koulutukseen liittyvää, joten mikäs sen parempi tapa jatkaa koulutusta kuin opettamalla Imulle joku taito, josta ei oikeasti ole mitään hyötyä:)

Minun oli tarkoitus opettaa Immu "kuolemaan". Immu on aina kovin kiinnostunut koulutustilanteista, sillä se on erittäin perso makkaralle:) Kursseillakin saimme aina palautetta siitä, että Immu on erittäin hienosti kiinnostunut kaikista palkinta muodoista, myös rapsutuksetkin toimivat. Makkaran avulla Immusta löytyy hurjasti vauhtia. Sivulle tulemistakin oli melko hankala harjoitella siten, että Immun saisi pysähtymään oikeaan kohtaan, kun koira oli nopeampi kuin kouluttajan käsi:D Monesti en aluksi ehtinyt pysäyttämään Immua ajoissa oikeaan kohtaan van hän viihelsi vauhdilla ohi ja sitten piti pakitella. 

Tänään kävi vähän saman moisesti. Tarkoituksenani oli tosiaan opettaa Immu "kuolemaan". Kääntymään siis kyljelleen tai selälleen käskystä. Loppuen lopuksi kävikin niin, että opettelimme kierimään, sillä kun Immu pääsi hiukan kiinni ideasta, oli pojulla niin paljon vauhtia, että se pyörähti joka kerta takaisin makuuasentoon:D

Eli tänään opimme käskyn "kieri":) Ja hienosti opimmekin. Aikaa tähän meni 7minuuttia:) Ja yt jo mennään ilman palkintoa ja pelkällä käsimerkillä. On se hurjaa kuinka nopeasti koirat asioita oppivat:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti