lauantai 22. syyskuuta 2012

Hiljaisuuden jälkeen

Heippa jälleen kerran blogin lukijat. Hieman on ollut hiljaista nyt tämän blogin saralta ja ihan vain siitä syystä, että hirveästi ei ole nyt tapahtunut. Saimme vastauksen reklamaatioomme, jossa todettiin että tämä jälkimmäinen kirje ei vaikuta aiempaan päätökseen. Mikäli emme ole tyytyväisiä, saa valituksen viedä eteenpäin kirjeessä olevaan osoitteeseen. Näin me myös aiomme tehdä.

Olemmekin nyt Immun kanssa kahdestaan ja viimein aurinko taas pilkottaa sadepilvien takaa. Tänään on siis luvassa pitkiä lenkkejä. EIlen lenkkeilimme mm. rullaluistellen. Nyt on hyvä luistella, kun ei ainakaan ole liian kuuma, mutta vaarallista se on. Tiellä oli eilenkin niin paljon märkiä lehtiä, että vähän väliä potkein tyhjää.

Olin tuossa joku viikko sitten Immun ja isännän kanssa sorsametsällä. Siitä ei tullut kyllä yhtikäs mitään. Mahtoikohan koiralla olla pasmat sekaisin kun oli uusi jäsen äijäporukassa:) Myös edellis viikolla treeneissä Immulla ei ollut kaikki kohdallaan. Kaikki sanoivat sen olevan kovin apean oloinen ja se keksi jopa pissata sisällä. Tätä ei ole kertaakaan ennen tapahtunut.

Nyt näin viikonlopun kunniaksi saatte nauttia kuvia Immusta pentuna, kuten myös tuoreempiakin kuvia

Ensimmäisen uintireissun jälkeen

Immulla on omituiset asennut nukkua

Ensimmäinen aamu uudessa kodissaOli se joskus niin pieni..Lisää outoja asentoja

Immu löysi itselleen kepin

Heinähommissa?

Omppua etsimässä


Vielä jää ilmaa

Huilailua automatkalla


Sylikoira

Immu sinä päivänä, kun noudimme hänet


2 kommenttia:

  1. Sairaan ihana tuo viides kuva, kun laskee alhaalta. :D

    Hyvä, että valituksia saa sitten kuitenkin laittettua. Toivottavasti siitä on jotain hyötyä.

    VastaaPoista
  2. Joo, sisko osaa ottaa noi loistavimmat otokset:D Mä en jaksa enää uskoa että siitä on hyötyä, mut pakko vielä ainakin koittaa:)

    VastaaPoista